warta industri

  • Kumaha carana milih sapasang kaos kaki kalayan sipat wicking Uap alus?

    Utamana gumantung kana bahan Salian katun, aya dua pilihan Lamun aya teu pira kesang dina suku anjeun, Anjeun bisa milih kaos kaki "katun", tapi babandingan katun teu saluhur mungkin.Katun mangrupikeun bahan tékstil anu serbaguna, kalayan nyerep Uap anu saé, ...
    Maca deui
  • konsumén ngora condong custom dicitak kaos kaki

    Ngawangkong ngeunaan naha parusahaan mimiti ngahubungan digital custom dicitak kaos kaki, Mr Wu ngawanohkeun yén dina hiji sisi, percetakan digital memang trend ayeuna, beuki loba produk geus dimimitian pikeun nambahkeun elemen percetakan, sarta jalma ngora beuki loba narima. produk pribadi.Salaku co ...
    Maca deui
  • Naon anu kudu nengetan dina desain kaos kaki

    Loba désainer kaos kaki ayeuna unprofessional.Sababaraha mimitian ti pabrik.Ieu boga kaunggulan.Ngan ngartos produk.Nyaho desain mana anu tiasa dianggo sareng mana anu henteu tiasa dianggo.Sababaraha didamel tina desain grafis.Ieu kudu diadaptasi lalaunan.Lain jurusan seni.Gambar maranéhanana nyaéta ...
    Maca deui
  • Pikeun runners, kaos kaki nyadiakeun kanyamanan sarta panyalindungan penting.

    Kaos kaki.Éta bisa warni, mengembang, atawa ngagantung taliti ku liang haseup.Aranjeunna ngabantosan ngajaga suku tina lepuh sareng bau sapatu.Éta tiasa pisan stylish sarta ogé patut eta!Pikeun runners, kaos kaki nyadiakeun kanyamanan sarta panyalindungan penting.Kaos kaki anu salah tiasa nyababkeun suku soak dina tumpukan kesang ...
    Maca deui
  • Bosen larangan COVID, Finlandia ngajalankeun dina salju jero nganggo kaos kaki

    Kusabab pandémik koronavirus, Finlandia hoyong ngahindarkeun gim sareng tempat olahraga jero ruangan sanés usum tiris ieu.Aranjeunna geus kapanggih cara anyar tetep sehat-ngajalankeun dina salju tanpa maké sapatu latihan , Ngan maké kaos kaki woolen kandel.Salju di Finlandia usum tiris ieu sabagian beurat, sareng ngajalankeun...
    Maca deui
  • Naon tips cocog warna kaos kaki gaduh?

    Naon tips cocog warna kaos kaki gaduh?

    Kaahlian kolokasi kaos kaki, dibagi dua, hiji kaahlian cocog warna, hiji kaahlian gaya.Dinten ieu kami bakal ngobrol ngeunaan téhnik cocog warna.1. Hideung, bodas jeung kaos kaki kulawu balik ogé kalawan sapatu hideung, bodas jeung kulawu.2. Dina hal warna stocking, bodas paling bodas, dituturkeun ku ...
    Maca deui
  • Jieun kaos kaki lucu sareng modis pikeun lalaki..

    Kaos kaki téh salah sahiji garments pangpentingna, tapi pentingna maranéhna, fungsi jeung kageulisan mindeng overlooked.Anjeun teu hoyong janten jinis jalma anu ngagem kaos kaki awak bodas kalayan jas atanapi kaos kaki formal pikeun latihan, ngan kusabab aya sapasang kaos kaki bersih dina laci.Pikeun nempatkeun éta tumpul ...
    Maca deui
  • Grab kaos kaki liburan ieu pikeun ngahibur sareng pangisi kaos kaki liburan

    Dina waktos publikasi, harga sareng kasadiaan akurat.Diajar langkung seueur ngeunaan balanja ayeuna.Libur balanja bisa jadi hésé.Untungna, kami nyayogikeun anjeun pituduh kado anu saé pikeun kasempetan naon waé, tina balanja pikeun rumaja anu cerdas dugi ka milarian anu cocog pikeun spésimén éta ...
    Maca deui
  • Ngabogaan kaos kaki jalan anu leres bakal mangaruhan kanyamanan anjeun

    Ngabogaan kaos kaki jalan anu leres bakal mangaruhan kanyamanan anjeun

    Naha anjeun ahli ngajalankeun atanapi nembé ngamimitian olahraga ieu, gaduh alat jalan anu leres bakal mangaruhan kanyamanan anjeun, tingkat motivasi sareng kinerja anjeun dina ngajalankeun sapopoé.Hayu urang tingali sababaraha alat ngajalankeun dasar anu tiasa ningkatkeun kinerja.Sakumaha anjeun tiasa nyangka, t ...
    Maca deui
  • Naon bédana kaos kaki olahraga sareng kaos kaki bisnis?

    Naon bédana kaos kaki olahraga sareng kaos kaki bisnis?

    Aya tilu béda utama: Bedana hiji: kaos kaki bisnis nengetan penampilan, sarta kaos kaki olahraga nengetan kualitas, nyaeta, penampilan kaos kaki bisnis ti kaos kaki olahraga alus-pilari, sarta kaos kaki olahraga kualitas alus.Beda dua: kaos kaki bisnis ngagem langkung lemes, lir...
    Maca deui
  • Baju jero pangalusna pikeun lalaki: briefs petinju jeung panties for everyone

    Baju jero pangalusna pikeun lalaki: briefs petinju jeung panties for everyone

    Baju jero anu salah bakal ngarusak penampilan anjeun-sareng dinten anjeun.Lamun aya wrinkles handapeun jeans favorit anjeun, atawa sabuk anjeun lalaunan tightening awak anjeun, anjeun ogé bakal ngarasa uncomfortable.Saha anu tiasa konsentrasi nalika anjeun teu genah?Solusi: Ningkatkeun ka pasangan tina daptar lalaki anu pangsaéna ...
    Maca deui
  • Baju jero seamless pangalusna pikeun ngajawab sagala dilema pakean

    Urang sadayana hirup sapertos kieu nalika urang ngahijikeun sakumpulan baju anu saé… teras urang dirusak ku embel-embel atanapi calana jero teuing kandel.Ieu tempat pangalusna baju jero seamless asup. Ieu panties faceless anu jadi dadasar loba penampilan geulis (aranjeunna indispensable ka bangsal nameless ...
    Maca deui