konsumén ngora condong custom dicitak kaos kaki

Ngawangkong ngeunaan naha pausahaan mimiti ngahubungan digitalkaos kaki custom dicitak, Mr Wu ngawanohkeun yén di hiji sisi, percetakan digital memang trend ayeuna, beuki loba produk geus dimimitian pikeun nambahkeun elemen percetakan, sarta jalma ngora beuki loba narima produk pribadi.Salaku komoditi kalawan paménta kaku tangtu, kaos kaki boga konsumsi taunan badag, ngahontal tingkat 10 miliar pasang.Dina volume pasar anu ageung, upami anjeun tiasa ngiringan tren, éta bakal janten jajan anu ageung pikeun nangkep kakuatan konsumen ngora ayeuna.
Di sisi séjén, alatan dampak e-commerce, lingkungan hirup wholesalers tradisional leuwih hese, sedengkeun pamakéna ngora leuwih daék balanja online.Di lingkungan ieu, kaos kaki anu dicitak sacara digital kalayan tingkat kabébasan anu langkung luhur écés langkung saluyu sareng tren konsumsi ayeuna.Ku alatan éta, saluran jualan utama kaos kaki dicitak digital dihasilkeun Ubuy nyaéta pikeun gawé bareng sababaraha pausahaan e-commerce.Numutkeun Mr Wu, wholesalers offline tradisional teu mikawanoh kaos kaki dicitak digital pisan.
Alesan utama nyaéta biaya tinggi kaos kaki anu dicitak sacara digital.Kahartos yén biaya rata-rata per pasangan sakitar 5 yuan langkung luhur.Sabagéan ageung biaya anu langkung luhur bakal dialokasikeun kana biaya produksi kaos kaki sorangan.Kusabab prosés produksi anu béda, kaos kaki anu dianggo pikeun percetakan digital ngagaduhan syarat kualitas anu langkung luhur dina kaos kaki sorangan, sapertos kualitas benang, tingkat anyaman, jsb.Dina waktos anu sami, kusabab kaos kaki anu dicitak sacara digital ayeuna langkung populer di kalangan pamuda, konsumen ngora langkung condong kana balanja online.Ieu utamana dibuktikeun dina taun panganyarna.Beuki seueur festival balanja e-commerce kalayan pangaruh anu lega sareng diskon anu kuat ngarangsang konsumsi para nonoman, sapertos karnaval balanja domestik sapertos 11.11 sareng 6.18, bahkan aya seueur festival balanja Cina.Sepuh laun-laun ngagabung kana jajaran.
Dibandingkeun sareng kaos kaki biasa, kauntungan utama kaos kaki anu dicitak sacara digital nyaéta pilihan pola langkung bébas sareng warna anu beunghar.Konsumén malah tiasa milih pola ku nyalira, anu langkung saluyu sareng konsumsi pribadi ayeuna.Dina waktos anu sami, teu sapertos kaos kaki biasa anu nganggo mesin nyulam pikeun gampang ngahasilkeun tungtung benang, kaos kaki anu dicitak sacara digital gaduh tungtung benang anu kirang (ayeuna aya téknologi nyulam mulus 360 °, anu tiasa ngahontal tungtung nirkabel), sareng kanyamanan langkung luhur.Ubuy ayeuna ngahasilkeun kaos kaki anu dicitak sacara digital dalapan jam sadinten, kalayan kaluaran poean sakitar 3,000 pasang.Ngaliwatan gawé babarengan e-commerce, jualan poean Ubuy urang ngaleuwihan 10.000 yuan dumasar kana kaunggulan ieu percetakan digital.


waktos pos: Jan-19-2022