Naon anu kudu nengetan dina desain kaos kaki

Loba ayeunakaos kakidésainer anu unprofessional.
Sababaraha mimitian ti pabrik.Ieu boga kaunggulan.Ngan ngartos produk.Nyaho desain mana anu tiasa dianggo sareng mana anu henteu tiasa dianggo.
Sababaraha didamel tina desain grafis.Ieu kudu diadaptasi lalaunan.
Lain jurusan seni.gambar maranéhanana anu paling geulis.Pangpangna teu bisa dipercaya.Dina waktuna.Desain maranéhanana nyaéta paling marketable.
Ayeuna, anu pangsaéna nyaéta perusahaan pakean.Ngartos karajinan.Ngartos tren.Ogé terang desain.Hargana rada luhur.
Tapi pikeun parusahaan kaos kaki rata.ngembangkeun produk.Dasarna minuhan sarat.
Paling désainer bakal sapatemon masalah dina rarancang.Éta mangrupikeun draf anu dirancang.Hiji nya eta teu bisa dipigawé, jeung mesin teu bisa sadar eta.Lajeng wiring warna teu bisa minuhan ekspektasi.Kumaha carana ngahontal prosés.
Dinten ieu urang ngobrol sakeudeung ngeunaan masalah naskah.
Kahiji, aya teu loba kelir.Aya dasarna henteu langkung ti 7 warna ayeuna.Anjeun sapertos desain anjeun antukna janten peta unsur fase.Warnana teu tiasa seueur teuing.Upami teu kitu, mesin teu bisa ngalakukeun eta.
Kadua, moal aya gradién.Kecuali dicap
Katilu, teu leuwih ti 5 kelir tina korsi garis horizontal sarua.
Kaopat, peta piksel.(Sanaos kumaha éndahna desain anjeun. Antukna bakal janten peta piksel.)

Saatos 15 taun pangwangunan, Ubuy parantos janten salah sahiji kaos kaki panggedéna sarengprodusén baju jero seamlessdi Cina.


waktos pos: Dec-08-2021