Kumaha carana milih sapasang kaos kaki kalayan sipat wicking Uap alus?

Utamana gumantung kana bahan

Salian katun, aya dua pilihan

Upami teu aya seueur kesang dina suku anjeun, anjeun tiasa milihkaos kaki "katun"., tapi babandingan kapas teu saluhur mungkin.

Katun mangrupikeun bahan tékstil anu serbaguna, kalayan nyerep Uap anu saé, nyaman nalika dianggo, sareng murah salaku bahan baku.

Tapi, hiji hal anu béda ti anu disangka ku sadayana.Kami henteu nyarankeun kaos kaki anu ngan ukur "katun".Kusabab katun teu gaduh élastisitas, sareng kakuatan sareng résistansi ngagem ogé rata-rata, éta moal teu nyaman teuing pikeun ngagem.

Ku alatan éta, naha éta téh katun atawa kaos kaki sejen, eta disarankeun pikeun milih adun komponén serat kimiawi kayaning spandex jeung poliéster, nu bisa ningkatkeun durability sarta kanyamanan kacida alusna.

Sajaba ti éta, sanajan katun nyerep Uap, pangabisa kesang na teu jadi pinunjul.Lamun suku kesang pisan, kaos kaki bisa jadi baseuh.

Pilihan anu langkung saé nyaéta serat hemp, serat awi, viscose atanapi serat modal.

Aya seueur lompang dina serat hemp sareng serat awi, sareng aya alur dina permukaan viscose sareng serat modal.Kadua struktur tiasa langkung saé ngabantosan ngaluarkeun kesang sareng ngarengsekeun sadayana prosés nyerep uap sareng kesang, sanaos kesang.Ogé mantuan tetep suku garing ka extent greatest mungkin.

Serat rami sareng serat awi ogé gaduh épék antibakteri sareng deodorizing alami, anu ngabantosan ngirangan bau dugi ka sababaraha tingkat, sedengkeun viscose sareng serat modal ramah-kulit sareng teu nyaman pikeun ngagem.

Aya dua bahan anu langkung kuat, wol sareng serat CoolMax.

Wol teu ukur boga kinerja wicking Uap alus, tapi ogé bisa ngurangan kontaminasi mikroorganisme ogé, konci bau goréng dina sapatu, sahingga sacrificing diri jeung nyieun suku anjeun.

Serat CoolMax nyaéta serat kimia fungsional anu saé pisan, anu ngagaduhan nyerep Uap sareng kesang anu langkung saé tibatan serat alami, sareng serat kimia ngagaduhan ciri tahan ngagem, anu seueur dianggo dina produk luar.

Ubuylokasina di kota Haining nu gigireun Shanghai.Perusahaan internasional khusus sareng khusus dina kaos kaki kualitas luhur sareng desain sareng produksi baju jero anu mulus.


waktos pos: Apr-11-2022