Warta

  • How do men choose wear socks?

    Kumaha lalaki milih kaos kaki wear

    Sababaraha urang nyarios yén kaos kaki mangrupikeun kulit kadua lalaki. Ngagem kaos kaki anu pas dina kasempetan anu leres saleresna mangrupikeun élmu. Prinsip anu paling penting pikeun lalaki nganggo kaos kaki nyaéta nekenkeun pertandingan anu umum. Dina kaseueuran kasus, calana panjang anu langsung bakal nutupan luhurna. Ngan teu dihaja ...
    Maca deui
  • Teach you how to wear men’s socks

    Ngajarkeun anjeun kumaha nganggo kaos kaki lalaki

    Ngagem kaos kaki anu pas dina kasempetan anu leres saleresna mangrupikeun élmu. dinten ayeuna, Ngajarkeun kumaha cara nganggo kaos kaki lalaki 1. Warna kaos kaki lalaki kedah warna nétral dasar sareng langkung poék tibatan warna calana panjang. Warna kaos kaki lalaki mangrupikeun cara anu paling modis sareng saderhana pikeun mat ...
    Maca deui
  • The benefits of wearing sports underwear

    Mangpaat nganggo baju jero olahraga

    Upami anjeun henteu nganggo baju jero olahraga profesional nalika olahraga, éta bakal nyababkeun parah dada awéwé babaturan awéwé. Nalika awéwé latihan, nganggo baju jero olahraga ngagaduhan seueur manpaat, anu tiasa nyegah dada tina ngahalangan latihan. 1. Serepan kejutan nyegah kendor che ...
    Maca deui
  • The socks worn by professional athletes

    Kaos kaki anu dianggo ku atlit profesional

    Salaku olahraga nasional, ngaji téh saderhana pikeun ngamimitian, henteu meryogikeun perlengkapan sareng henteu diwatesan ku tempatna. Diperkirakeun yén 9 tina 10 jalma anu kaleungitan beurat dimimitian ku ngaji. Tapi diperkirakeun aya sababaraha jalma anu terang ngeunaan ngaos kaos kaki kecuali atlit. Naek gunung ...
    Maca deui
  • The main classification of sports socks

    Klasifikasi utama kaos kaki olahraga

    Nalika ngalakukeun olahraga anu béda, nganggo sapatu olahraga anu sanés. Nya kitu, kaos kaki kedah dicocogkeun. Ngagem kaos kaki olahraga anu pas nalika latihan ogé bakal ngirangan cilaka olahraga. Ieu khususna ngenalkeun sababaraha kaos kaki olahraga anu populer: 1.1 kaos kaki Yoga Latihan yoga utamina latihan kalenturan ...
    Maca deui
  • The difference between sports underwear and ordinary underwear

    Bédana baju jero olahraga sareng baju jero biasa

    Tina sudut pandang komposisi lawon: baju jero biasa biasana katun, serat linen, sareng sajabana, sareng anu sanésna bakal ngagaduhan renda, anu utamina pikaresepeun sareng éndah. Lawon baju jero olahraga biasana nilon lengkep, poliéster-spandeks, nilon poliéster, sareng sajabana lawonna saé ...
    Maca deui
  • The difference between sports socks and ordinary socks

    Beda antara kaos kaki olahraga sareng kaos kaki biasa

    Anu kuring bagi sareng anjeun ayeuna nyaéta bédana antara kaos kaki olahraga sareng kaos kaki biasa. Nalika Ubuy nyarioskeun ngeunaan topik dinten ieu, kuring yakin seueur jalma bakal ragu. Kaos kaki biasana dianggo saé, naha kuring kedah milih kaos kaki olahraga nalika olahraga? Naha sadayana kaos kaki? Naon bedana? ...
    Maca deui
  • Some suggestions for men to choose men’s socks

    Sababaraha saran pikeun lalaki pikeun milih kaos kaki lalaki

    Sababaraha urang nyarios yén kaos kaki mangrupikeun kulit kadua lalaki. Ngagem kaos kaki anu pas dina kasempetan anu leres saleresna mangrupikeun élmu. Prinsip anu paling penting pikeun lalaki nganggo kaos kaki nyaéta nekenkeun pertandingan anu umum. Dina kaseueuran kasus, calana panjang anu langsung bakal nutupan luhurna. Ngan teu dihaja ca ...
    Maca deui
  • Autumn is coming!How to choose high-quality stockings

    Gugur datang! Kumaha milih kaos kaki anu berkualitas

    Musim gugur parantos caket, sareng usumna pikeun stok. Kumaha awéwé anu resep kaéndahan milih stoking kualitas luhur? Ubuy ngawartosan anjeun yén gampang pikeun ngawasa tilu elemen sareng milih sapasang kaos kaki modis sareng kualitas luhur! 1. Tingali kualitas penampilan kaos kaki The firs ...
    Maca deui
  • Analysis of the development status of China’s socks industry market in 2020

    Analisis status pamekaran pasar industri kaos kaki Cina di 2020

    Cina parantos janten nagara bagian kaos kaki utama kalayan ékspor taunan langkung ti 16 milyar pasang Industri manufaktur kaos kaki asalna di Éropa sareng Amérika, sapertos industri sanés. Kalayan pendalaman globalisasi ékonomi, trend divisi internasional kuli dina ...
    Maca deui
  • How to choose sports underwear?

    Kumaha milih baju jero olahraga?

    1. Pilih kaén anu leres baju jero olahraga anu saé tiasa hampang, gampang dikumbah, tahan maké, sareng bebas kesang, serat poliéster sareng lawon nilon disarankeun. Aranjeunna tiasa minuhan standar di luhur sareng ngajantenkeun anjeun langkung raoseun nalika olahraga. 2. Pilih gaya numutkeun kana cup Dina gén ...
    Maca deui
  • Have you heard of Happy Socks? Last year it sold socks for 100 million euros

    Dupi anjeun kantos nguping ngeunaan Kaos Kaos Bingah? Taun kamari ngajual kaos kaki 100 juta euro

    Meureun sababaraha jalma henteu kenal sareng Kaos Kaos Bingah. Merekna diadegkeun di Swédia di 2008, lengkep tina ide sudén ti Mikael Söderlindh sareng Viktor Tell. Aranjeunna mendakan yén sababaraha kaos kaki anu cerah sareng dicetak di pasar (seuseueurna dicetak nganggo sirah Simpson) ampir ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2