Kaos kaki Adat

Kumaha mesen kaos kaki custom

Teu industri hésé pikeun pabrik pikeun ngahasilkeun kaos kaki ngaliwatan desain kaos kaki ngaropéa anjeun, sanajan ngalibatkeun loba prosés pikeun ngalengkepan produksi sakabéh kaos kaki.Sapertos gambar desain kaos kaki, milih benang kaos kaki, nyulam kaos kaki, percetakan sublimasi, sulaman, sambungan toe, ngabentuk, pamariksaan kualitas, bungkusan, transportasi, impor, ékspor, tarif, jsb.

Ubuy nyayogikeun desain kaos kaki sareng jasa manufaktur pikeun anu peryogi kaos kaki anu dirancang khusus.Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ngirim desain anjeun atanapi ngajelaskeun kabutuhan anjeun, sareng mayar, kami bakal ngarengsekeun sadayana padamelan salaku produsén kaos kaki profésional.

Pabrikan kaos kaki adat tiasa saderhana sapertos 7 léngkah ieu:

1. Ninggalkeun Pesen Anjeun Ka Kami

Anjeun tiasa ngantunkeun nami anjeun, nomer telepon, email kontak, nami perusahaan, sareng patarosan sareng kabutuhan anjeun, kami bakal ngawalon anjeun dina 24 jam.

supplier kaos kaki lalaki

2. Desain kaos kaki

Kirimkeun desain kaos kaki anjeun sareng konpirmasikeun detil desain anjeun, sapertos komposisi, ukuran, ketebalan, gaya, jsb.

1) Kirimkeun desain kaos kaki anjeun dina format AI upami mungkin atanapi anjeun tiasa milih desain anu anjeun resep tina halaman produk kami.

2) Komposisi standar tina kaos kaki urang téh 80% katun, 17% nilon jeung 3% spandex, sagala bahan séjén sok aya.

3) Urang tiasa ngadamel hiji ukuran anu paling pas sareng urang ogé tiasa ngadamel ukuran anu sanés upami anjeun nyarioskeun ukuran ukuran anu anjeun pikahoyong.

pabrik kaos kaki custom

3. Nampi Sampel kaos kaki

kaos kaki sampel bakal dilakukeun dina 7-10 poé sarta dikirim ka anjeun persetujuan saméméh produksi bulk.

Ngeunaan kaos kaki sampel, urang tiasa ngadamel sampel bebas lamun nempatkeun urutan bulk disebutkeun urang kudu ngecas Anjeun pikeun sampel tapi urang bakal ngabalikeun duit fee sampel deui ka anjeun mun anjeun nempatkeun urutan bulk.

Bisi wae, urang bakal nyieun sampel dumasar kana desain anjeun sarta ngirim aranjeunna ka anjeun pikeun persetujuan produksi bulk.Sarta kami bakal terus-terusan ngaropea sampel nepi ka anjeun wareg jeung eta.

produsén kaos kaki custom

4. Mayar Sababaraha deposit

Mayar 30% deposit sateuacanna sateuacan produksi bulk.

Pikeun mastikeun kaos kaki produksi bulk bisa ngajalankeun terus, urang kudu ngecas klien kami deposit saméméh produksi.

Pikeun pesenan leutik, urang kudu ngecas 100% deposit na 30% deposit pikeun pesenan badag.

kaos kaki custom borongan

5. Produksi Bulk

Produksi bulk ngan bisa dimimitian sanggeus sampel disatujuan ku tungtung Anjeun.waktos produksi bulk urang téh ngeunaan 35-45 poé sanggeus sampel disatujuan.

produsén kaos kaki lalaki

6. Mayar kasaimbangan

Kasaimbangan kedah dibayar saatos produksi bulk sareng sateuacan dikirimkeun.

Dugi ka ayeuna, sadaya karya produksi parantos réngsé dina siklus manufaktur kaos kaki ieu sareng kaos kaki anjeun siap dikirim.

produsén kaos kaki olahraga

7. pangiriman Global

Kaos kaki bakal dikirim kaluar langsung saatos Anjeun mayar baki.

1) pengiriman barang laut: pengiriman barang laut teh cheapest tapi ogé cara slowest pikeun pangiriman global, éta pilihan pangalusna pikeun urutan badag.

2) Pangiriman karéta: Pangiriman karéta api murah sareng henteu aya acara, tapi ngan ukur cocog sareng sababaraha nagara pengiriman ti China.

3) Pangiriman Udara: Pangiriman Udara mangrupikeun cara anu paling gancang sareng paling mahal, ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun conto sareng pesenan alit.

borongan kaos kaki custom