Tentang Kami

Ubuy

Saatos 15 taun pangwangunan, Ubuy parantos janten salah sahiji kaos kaki panggedéna sareng produsén baju jero anu mulus di Cina.

Ubuy lokasina di kota Haining nu gigireun Shanghai.Perusahaan internasional khusus sareng khusus dina kaos kaki kualitas luhur sareng desain sareng produksi baju jero anu mulus.
Saatos 15 taun pangwangunan, Ubuy parantos janten salah sahiji kaos kaki sareng produsén baju jero anu mulus di Cina.Hatur nuhun kana téknologi canggih urang
alat-alat jeung sistem ngarancang sampel.Produk sareng desain anu saleresna ditampi ogé di pasar internasional, tapi urang ogé tiasa janten per customer
sarat.produk urang ngarasakeun reputasi alus teu ukur di Cina, tapi ogé mancanagara keur pohara populér di sakuliah dunya.Klién kami asalna ti Amérika Kalér, Eropa, Australia, Jepang jsb.
Di Ubuy anjeun bakal mendakan henteu ngan ukur kaos kaki sareng baju jero anu mulus anu anjeun milarian, tapi ogé mitra bisnis anu ramah, anu bisnis internasional janten gampang.Kami percanten kana jasa anu saé sareng tujuan kami nyaéta gaduh hubungan bisnis anu amanah dumasar jasa anu saé sareng kualitas luhur.
Ubuy ngabagéakeun para klién di sakuliah dunya pikeun nganjang ka kami sareng nawiskeun pitunjuk pikeun ngadegkeun kerjasama strategis, pikeun negotiate bisnis sareng komunikasi anu lumangsung.

1. produk kualitas luhur
2. Palanggan Dirancang
3. Éndah Time kontrol
4. jasa OEM profésional
1. produk kualitas luhur

supplier bahan dipercaya, garis produksi canggih tur pagawe terampil

2. Palanggan Dirancang

Kami gaduh tim desain sorangan sareng tiasa ngabantosan palanggan pikeun ngalakukeun desain kaos kaki sareng baju jero

3. Éndah Time kontrol

Kami gaduh kapasitas produksi nyatu sareng jadwal produksi logis bakal ngontrol waktos Sampel sareng Pangiriman ogé

4. jasa OEM profésional

Simkuring gaduh pangalaman profésional dina layanan OEM naon geus dipigawé pikeun loba Merk Inohong